Facts About китайските ПЧИ RevealedИскам да подчертая, че със своята сексуална непринуденост бездомните кучета ни показват един от възможните пътища за разрешаване на демографския проблем в България, а и в Европа. Ние имаме редкия шанс да ги наблюдаваме и изучаваме отблизо, в смисъл че въпреки милионите, наливани за тяхното унищожаване, те се плодят и множат безпрепятствено, и да използваме наученото за разрешаване на собствените си демографски проблеми. Обнадежден съм, че младото поколение върви по стъпките на бездомните кучета и това – надявам се – ще доведе до скорошни положителни резултати относно прираста на населението, още повече, че в лицето на ромското население имаме едни истински последователи на кучешкия начин на живот и виждаме, че той наистина води до завидна раждаемост в техните среди.

Те даже не са народ, а сбирщина от прости хора, защото народността не е просто принадлежност към дадена географска територия, а съвкупност от общи цели, идеи и ценности, съвкупност от общи действия, целящи развитие на цялото общество, общи действия за реализиране на идеите и опазване на ценностите. Но това при българите не съществува. Аз използвам думата „народ” в техния случай, воден единствено от някакво благоприличие, но ако трябва да съм откровен, бих ги нарекъл сбирщина от идиоти – идиоти в гръцкият смисъл на думата.

Разбира се, и по отношение на водата има редица икономически изгоди, които се явяват второстепенни последици от първостепенно значение. Например, вие можете да развиете бизнес с бутилирана вода от зоните на фракинга, която да продавате на световните пазари, изтъквайки нейната животворна сила.

Друго, което бих искал да добавя, е че този доклад не е направен с политически цели, но може да бъде използван за политически цели, особено след като стана публично достояние. Така че това са две различни неща.

Ами ,ако не желаем да ни отразявате, какво правим ? Ако смятаме, че вие имахте достатъчно време за да се сетите, че е необходимо да ни отразявате, но не се възползвахте от него? Когато се зараждаха протестите, къде бяхте тогава? Ако смятаме, че сте неспособни да ни отразявате, че сте подвластни на бизнес и политически интереси, тогава какво?

Разумът на младежта е подкупен от първичното, от инстинктивното, от скотското и отдалечен на светлинни години от човешкото. От удоволствието на мисленето, от изживяването на откритието, от емоцията и бурните чувства на борбата за справедливост, от пълнотата на живота на революционера.

За тези болни, които не разполагат с техника за заснемане на собствен видеоклип, БНТ е изградила специално лечебно студио за заснемане на лечебни видеоклипове. Продължителността на всеки лечебен клип не трябва да надхвърля половин минута, за да може да се обхване по-голяма част от болното българско население.

Смятам, че моето решение е едно истинско национално отговорно решение, в унисон с исконните национални интереси и с тези на Европейската общност като цяло.

Не са ли в основата на бедността банките, финансите и спекулативните техники на тази нищо не произвеждаща сфера? Как стана възможно тази сфера на услугите да се превърне в определяща за благото на човечеството? Как се получи така, че тези които държат парите, управляват ги и манипулират ловко тяхната стойност, как се получи така, че те станаха собственици на вашият живот?

БНТ апелира и към останалите български и чуждестранни телевизии да се включат в новия революционен и сензационен метод на лечение, като по този начин съкратят времето, необходимо за тотално излекуване на българския народ.

Нима не е логично, че ние ще представим нашата гледна точка, много по-добре, по-ясно, по-обосновано, по-обширно, по-свободно, чрез новите възможности които ни предоставят социалните мрежи, отколкото ако гостуваме за петнадесет минути при някаква истерична журналистка или в секундите които ни отделяте в новините си?

След като въпросното признание бе сведено до знанието на българските управляващи от президента на ЕС Херман ван Ромпой, премиерът Борисов продължи да твори чутовната българска история. Той откри метрото, което откритие за малко щеше да бъде помрачено, тъй като не успя да открие пътя до него, но благодарение на древния български дух тази малка пречка бе преодоляна с пренебрежение. Самият Ромпой остана впечатлен от продължаващите български постижения в сферата на архитектурата и инфраструктурата.

Ние на терористите не им знаем нито имената, нито китайските ПЧИ идеите, нито в кой момент къде се намират. Ние не им знаем телефоните – иначе щяхме да ги подслушваме. Те терористите не са като другите вагабонти, не ни критикуват, не ни маскарят, не желаят да ни свалят от власт и не работят за предсрочни избори.

– Това са само думи. Думи, думи, думи. Думи, предназначени по-скоро за вътрешнополитическа употреба и приспиване на обществото. Ако всичко, което вашите управляващи говореха беше вярно, то действително при вас би трябвало да има наплив от чуждестранни инвеститори. Къде са?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *